3 stk. 2000L tanke bestilt………

Så tager vi endnu et skridt. Vi forøger vores produktion med 100% og har bestilt 3 stk. 2000L tanke hjem. De skulle gerne lande på øen i starten af marts, men man ved jo ikke i disse tider 🙂 Ps. Billedet er fra da vi fik vores første tanke…..  

På vej med vores første pastry stout CoConut Vanilla Stout

Længe har det været sådan i Small Batch, at vi har måtte holdt fokus på at brygge til vores sortiment, og ikke haft plads til at udvikle. Dette er på vej til at ændre sig da vi i marts måned har investeret i tre nye 2000 L tanke. Derfor har vi taget forskud på glæderne […]

Bornholms Ølentusiaster har igen nomineret Small Batch til årets bryggeri.

For andet år i træk har Bornholms Ølentusiaster nomineret Small Batch til årets bryggeri. Kåringen finder sted i december hvor der i Danske Ølentusiaster er opgørelse over stemme tal,. Bryggeriet blev nummer 7 i 2018.

Indian Summer release på Ølstauan

Lørdag den 28-09 havde vi den glæde at release vores IPA Indian Summer. Det blev gjort oppe på Ølstauan i Allinge hvor der var fuldt hus til Åses dejlige biksemad. Kl 20 ringede Kim med klokken og Johnny fra Small Batch præsenterede øllen. Derefter blev der budt på et glas. Gæsternes umiddelbare reaktion var at […]

Bornholm kommer til Hillerød – byder igen i år på en hyggelig juleoplevelse for hele familien.

Small Batch detager igen i år når Bornholm kommer til Hillerød – den 30/11-1/12. Interessen for bornholmske produkter i Nordsjælland er STOR og derfor glæder vi os at deltager i messen igen. Åbningstider:  Lørdag den 30. nov. 10.00-17.00 Søndag den 1. dec. 10.00-16.00 Messen vil foregå i FrederiksborgCentret.

DRIKKEFESTIVAL 2019 27. 28 (og 29 september)

Small Batch deltager i årets drikkefestival i Svaneke. Hele Bornholm er i spil med virksomhedsbesøg, salg, workshops og meget mere: Producenter, Torvehal Bornholm og virksomheder med drikkevarer i fokus åbner dørene og byder gæster og professionelle aktører indenfor over hele øen. Svaneke er hovedbase fredag den 27. og lørdag den 28. med boder, aktiviteter og DM […]

Small Batch deltog i Åbent Landbrug den 15/9-2019

For andet år i træk var vi inviteret med til Åbent Landbrug. Et arrangement der trækker mange folk. I år foregik det på Langemyregaard som har svineproduktion. Det er altid rart at møde nogle af dem der producere en af vores hovedingredienser i vores øl nemlig byggen.

Besøg af Bornholms Ølentusiaster 14-09-2019

Lørdag den 14/9 havde vi glæden af at Bornholms ølentusiaster kom forbi bryggeriet. Som altid festligt når disse gutter og gut inder kommer forbi. De fik bryggeriets historie op til hvor vi er i dag og ikke mindst fik de smagt på det gode øl.

Anders træder ud af ejer kreds

Som man kan læse i Bornholm.nu træder Anders ud af ejer kredsen. Det har han gjort fordi det bedre passer ind i Anders liv og hverdag at være ansat. At han fortsætter som brygger er vi rigtig glade for.